Over ons

De GKStudio is een professionele studio voor allerlei geluids/audio opname en mix/master projecten. Wij zijn in het bezit van apparatuur van de hoogste kwaliteit en de nieuwste DAW software.

Met name de prettige rustige sfeer, de flexibele werktijden (ook s’avonds en in het weekend indien gewenst), de betaalbaarheid (geen ‘overhead’ kosten die de klant moet betalen) en het professionele resultaat  leidt vele klanten naar de GKStudio.
Hierdoor hebben wij vele projecten geproduceerd en tot op heden doen we dit nog steeds met veel plezier.

Muziek opname
U wordt begeleidt door een Conservatorium opgeleide engineer die ook meerdere instrumenten bespeelt van gitaar,piano/synthesizer, bas en drums. Hierdoor zijn wij in staat om indien gewenst, in combinatie met de analoge/digitale studiotechniek (DAW) ieder gewenst instrument en/of geluidseffect, muziek en sound(effects) te produceren en tevens te helpen bij muzikale vragen, songwriting, mixen en masteren.

Voice-over
Veel kennis en ervaring hebben wij met het opnemen van voice-overs, zowel het technische audio gedeelte als hoe een voice-over zo goed mogelijk in te spreken zodat uw reclame, bericht of verhaal zo goed mogelijk overkomt. Wij kunnen indien gewenst met u meedenken daar wij ook opgeleid zijn in Marketing, Internet/Social Media Marketing.

Bij ‘portfolio’  op deze website staat een kleine greep uit het klantenbestand dat de GKStudio bezocht en nog steeds bezoekt.

Als u contact opneemt kunt u direct met ons persoonlijk bespreken wat u wilt, zodat alles precies gaat zoals u dat wenst. Natuurlijk kunnen wij hierbij vrijblijvend adviseren om het proces zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Bereikbaarheid: parkeren gratis

Amsterdamseweg 128
1182 HH Amstelveen

Vanaf A9 afslag Stadshart Amstelveen of afslag A10 afslag VU

Parkeren is gratis en studio in verband met apparatuur zeer toegankelijk.

Wij hopen u te mogen ontvangen in de GKStudio voor uw project en dit tot tevredenheid voor u af te  ronden.

English

If you want to record music or voice-over on a high professional level the GKStudio is the place to go in Amsterdam.

The best equipment and latest music software, and all of that for a very reasonable price.

We’ve got the best microphones, pre-amps, AD converters, software Avid Digidesign Protools HD 2023 Ultimate and the best best speakers to listen to: Barefoot M27, Yamaha NS10 M and Avantone Mixcubes.

If you need quality and a relaxed environment to record your product, come to our place and you’ll be very satisfied.

I hope to welcome you at my studio

Kind regards,Mark Groot Kormelink

GKStudio